80% din schimbările de parbrize sunt efectuate din cauza ciobiturilor neglijate

O ciobitură a parbrizului se poate transforma oricand într-o fisură, adesea când vă aşteptaţi mai puţin. Dacă se întâmplă în timpul şofatului, vă poate afecta grav siguranţa. Repararea unei ciobituri va restabili integral rezistenţa parbrizului de dinainte de deteriorare , reparatia va poate salva viata. De asemena in cazul unui accident airbag-ul pasagerului foloseşte parbrizul ca punct de sprijin la declanşare, parbrizul asigurand până la 30% din rezistenţa structurală a autovehiculului. Calitatea reparatiei scade invers proportional cu timpul trecut intre momentul aparitiei fisuri si cel al solutionarii .

Ponturi: reparati cat mai repede fisura / ciobitura parbrizului pentru a obtine un rezultat cat mai bun. Acoperiti ciobitura cu un scotch pentru a preveni contaminarea zonei .

Pentru programari si informatii suplimentare in Constanta, sunati la tel. Tel: 0763.275.092
Mobile: 0721.297.199

NOU! SERVICE MOBIL LA DOMICILIUL

NU va puteti deplasa cu atutoturismul,camionul,autocarul venim noi ,in urma unei programari ne putem deplasa la biroul,sediul,garajul dumneavoastra pentru a efectua reparatia parbrizului .

Calitatea serviciilor este garantata de pregatirea si experienta specialistilor nostri in domeniul de activitate de peste 15 ani.Se pot repara toate tipurile de fisuri(stea,ochi de bou,fisuri combinate,fisuri liniare).

reparatii parbrize constanta

Avantaje reconditionarii parbrizului :

Costul scazut (10% din pretul unul parbriz nou).

Mentinerea parbrizului original al masini.

Reparatia durează aproximativ 30-40 minute iar vehiculul dumneavoastră este gata de drum imediat.